Με ένδικα μέσα (Κατασχέσεις εις χείρας τρίτων – Δεσμεύσεις ΑΦΕ , Ποινικές διώξεις) από δω και πέρα ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ προς καταστήματα,ξενοδοχεία και πολίτες που δεν έχουν πληρώσει τις οφειλές τους από παράνομη στάθμευση και πρόστιμα

Μαζί με όλη την οικονομική ασφυξία που βιώνει ο κάθε πολίτης από την κυβέρνηση, μέσα στην μεγαλύτερη κρίση της χώρας και της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, με εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου και με ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής, ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αρχίζει μεγάλο κυνηγητό για να εισπραχθούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από πολίτες του δήμου Καστοριάς

 

Διαβάστε απόσπασμα της εισήγησης που έρχεται απόψε στο Δ.Σ για ψήφιση :

» Με στόχο την αύξηση της εισπραξιμότητας  των εσόδων του Δήμου από την Οικονομική Υπηρεσία λαμβάνονται συνεχώς όλα τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης (Κατασχέσεις εις χείρας τρίτων – Δεσμεύσεις  ΑΦΕ , Ποινικές διώξεις και όποια διαδικασία προβλέπεται περί είσπραξης δημοσίων εσόδων. Γίνεται συνεχής ενημέρωση όλων των οφειλετών εγγράφως και αρκετοί άπαυτους έχουν προβεί σε διαδικασίες ρύθμισης σε δόσεις των οφειλών τους.

Έχει συσσωρευτεί πολύ μεγάλο ποσό που προέρχεται από έσοδα που των ακαθάριστων εσόδων επιτηδευματιών – Ξενοδοχείων και καταστημάτων ήτοι ποσό οφειλής  428.554,98.

Έχουν πραγματοποιηθεί αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους εκπροσώπους Συλλόγων Καταστηματαρχών και Ξενοδόχων το προηγούμενο έτος και έχουν αποσταλεί από την Οικονομική Υπηρεσία τα σχετικά ειδοποιητήρια οφειλών και πάρα του ότι έχουν εκδοθεί μέχρι και σήμερα πολλές ευνοϊκές ρυθμίσεις με πολλές δόσεις δυστυχώς μέχρι και σήμερα οι ανείσπρακτες οφειλές συνεχώς συσσωρεύονται.

Δυστυχώς παρά την οικονομική κρίση η Οικονομική Υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να ασκήσει προς όλους τους οφειλέτες όλα τα ένδικα μέσα που προβλέπονται από την Νομοθεσία περί είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.

Από τα παρελθόντα έτη – παραμένουν ανεξόφλητα πρόστιμα από παράνομη στάθμευση οχημάτων – παραβάσεις ΚΟΚ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν αποσταλεί από την τροχαία προς τον Δήμο μας και το ανεξόφλητο ποσό ανέρχεται στα 490.000,00 ευρώ.

Γίνεται προσπάθεια μέσω του γραφείου Συγκοινωνιών και την ΓΓΠΣ-ΤΑΧΙΣ να εξευρεθούν τα πλήρη στοιχεία των οφειλετών πχ  Έλλειψη Πατρώνυμου, έλλειψη ΑΦΜ – Τόπος Κατοικίας κλπ. »

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ  :

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Ιανουάριος, 2017, 5:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr