Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για τη σημερινή εορτή των τριών Ιεραρχών

Στα πρόσωπα του Βασίλειου του Μέγα, του Γρηγορίου του Θεολόγου και του Ιωάννη του Χρυσοστόμου, τιμούμε και αναγνωρίζουμε την σημαντική προσφορά τους, προβάλλοντάς τους παράλληλα ως διαχρονικά πρότυπα εκπαιδευτικών και εκπαιδευομένων.

Αυτόν τον ρόλο καλούμαστε να διαδραματίσουμε όλοι μας μέσα από τον Τομέα της Έρευνας & Καινοτομίας, για να μπορέσουμε όλοι μαζί με οργάνωση, μεθοδικότητα και αξιοποίηση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού να καταστήσουμε τον τομέα της Παιδείας πρωταρχικό και αποτελεσματικό μοχλό προόδου και ανάπτυξης της χώρας μας.  

Όπως ακριβώς έκαναν στον ενάρετο και αδιάβλητο βίο τους οι Τρείς Ιεράρχες. Ανοιχτά μυαλά κι ελεύθεροι άνθρωποι, που τα κηρύγματά τους παραμένουν επίκαιρα και πρωτοποριακά, ακόμη και στις μέρες μας.

Μαρία Αντωνίου

Αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Νέα Δημοκρατία

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Ιανουάριος, 2017, 11:11 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr