ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Β’ ΖΩΝΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Τελικά δεν μας ακούν. Τοπικά, η Καστοριά δεν φαίνεται να έχει την κοινοβουλευτική δύναμη να πείσει έστω και αυτήν την κυβέρνηση για μερικά απλά πράματα.

Ξαφνικά από την Γ’ στη Β’ ζώνη το νοσοκομείο της Καστοριάς, εξαίρεσαν το νοσοκομείο της Φλώρινας, ακούστηκαν δηλώσεις ακόμη και του Πετσάλνικου ότι είναι άδικο, και ότι θα διορθωθεί το λάθος ( τροπολογία Νοεμβρίου) και φυσικά ότι θα αλλάξει.

Σήμερα αποκαλύπτοντας το Σχέδιο Νόμου που κατατέθηκε στην Βουλή διαπιστώνουμε δυστυχώς ότι δεν πήρε τίποτα πίσω ο υπουργός υγείας, απλά τονίζει στο άρθρο 55 ότι με κοινή υπουργική απόφαση ( υπουργών Υγείας-Οικονομικών) θα μπορεί να ρυθμίζει το θέμα ο υπουργός υγείας.

Είναι κάτι που ακούμε γιατρούς και διοικητικά συμβούλια των νοσοκομείων να μην το δέχονται.

Η απορίες όλων μας πολλές. Τελικά στον νομό Καστοριάς και με ΠΑΣΟΚ δεν πείθουμε κανέναν για τίποτα νέο, αναπτυξιακό.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Ιανουάριος, 2011, 8:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr