Συνάντηση ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ σε εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη

Πρέπει να απελευθερώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της επιχειρηματικότητας”

Η Μαρία Αντωνίου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη

Τις τρεις κορυφές του τριγώνου που αποτελούν τον οδικό άξονα για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, παρουσίασε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, σήμερα σε εκδήλωση του ερευνητικού οργανισμού «διαΝΕΟσις», στη Θεσσαλονίκη.

Πρέπει να απελευθερώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της επιχειρηματικότητας. Έχουμε εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ώστε να τελεσφορήσουν, επιτέλους, οι συζητήσεις για τη δημιουργία ζωνών καινοτομίας. Γιατί να στέλνουμε μηχανικούς στο εξωτερικό και να μην δημιουργήσουμε εδώ κέντρα έρευνας. Η επόμενη Κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει καμία απολύτως έκπτωση στο μεταρρυθμιστικό της πρόσωπο. Το μεγαλύτερο πολιτικό κόστος είναι εκείνο της αδράνειας. Θεωρώ ότι είναι προσωπική μου υποχρέωση, στον επόμενο πολιτικό γύρο – που δεν πιστεύω ότι θα αργήσει – να περάσουμε στην πράξη” τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος στην ομιλία του.

Την εκδήλωση με θέμα «Χάρτης εξόδου από την κρίση: Ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για την Ελλάδα», διοργάνωσε ο ερευνητικός οργανισμός «διαΝΕΟσις» με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Ιανουάριος, 2017, 7:38 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr