Τοπική »επανάσταση» στην Μεσοποταμία – Καταγγελία του τοπικού για την δημοτική αρχή » μας παίρνουν τους υπαλλήλους μας »

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – » Θα αντιδράσουμε….Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση για να ενημερωθούν οι κάτοικοι. Κάποιοι νομίζουν πως στην γέφυρα ΜΑΝΙΑΚΩΝ υπάρχει ακόμη στρατιώτης »

Απόφαση του τοπικού συμβουλίου για αντιδράσεις και ενημερωτικές συναντήσεις με όλους τους κατοίκους ώστε να πληροφορηθούν όλοι το γεγονός πως η δημοτική αρχή Αγγελή θέλει να πάρει στην έδρα υπαλλήλους ( δυο μείνανε) από την Μεσοποταμία προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση περίπου 4.000 κατοίκων τονίζει το τοπικό συμβούλιο του οποίου μάλιστα ο πρόεδρος έχει εκλεγεί με την ομάδα του Ανέστη Αγγελή

Από τον alphafm.gr δείτε αποκλειστικά ολόκληρη την συνεδρίαση με εντάσεις και καταγγελίες.
Μάλιστα στην συνεδρίαση ήταν προσκεκλημένος ο ίδιος ο δήμαρχος Καστοριάς αλλά δεν εμφανίσθηκε.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Ιανουάριος, 2017, 10:47 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Τοπική »επανάσταση» στην Μεσοποταμία – Καταγγελία του τοπικού για την δημοτική αρχή » μας παίρνουν τους υπαλλήλους μας »”

  1. vangelis

    ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΣΣΟ ΑΤΕΧΝΑ ΠΛΑΣΑΡΩΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.ΑΛΛΟΙ 7-8 ΣΩΤΗΡΕΣ!!!

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr