Σε ιδιώτη και πάλι η εφορία Καστοριάς μετακομίζει σε 7 βδομάδες. Περίεργη εισήγηση ΑΓΓΕΛΗ για ΕΔΗΚΑ. Αγνοούν προκλητικά τον ιδιοκτήτη του κτιρίου ( ΕΒΕ Καστοριάς)

Αποκαλύψεις και στοιχεία για τις τελευταίες πρόχειρες κινήσεις και πρόχειρες εισηγήσεις. Στο επίκεντρο ξαφνικά και ο Δήμος Καστοριάς χέρι χέρι με την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ – Όλα γίνονται όπως φαίνεται από την στιγμή που το αστυνομικό μέγαρο δεν θα γίνει ποτέ και η εφορία μετακομίζει και πάλι σε ιδιωτικό κτίριο με 7.000 ευρώ περίπου τον μήνα.

Αφού πηγαίνει η εφορία σε ιδιωτικό κτίριο σε 7 βδομάδες, τοπικά από τον ΣΥΡΙΖΑ και 2-3 ακόμη υπάρχει κινητικότητα δήθεν για προσπάθεια αλλαγής χρήσης του κτιρίου της ΕΔΗΚΑ ώστε να στεγαστούν δημόσιες υπηρεσίες.

Όλα αυτά αφού βέβαια η αστυνομία παραμένει σε αυτό το κτίριο δεκαετίες τώρα, η εφορία φεύγει μέσα στον ΜΑΡΤΙΟ σε ιδιωτικό κτίριο και πάλι, στο οποίο ακόμη και σήμερα στεγάζονται Α’θμια και Β’θμια εκπαίδευση, και μια υπηρεσία του υπουργείου οικονομικών…..

Μετά από διαγωνισμούς για εφορία,μετά από τις αποτυχίες για το νέο αστυνομικό μέγαρο, έρχονται ξαφνικά να ζητήσουν από τον δήμο Καστοριάς να αποφασίσει την αλλαγή χρήσης του κτιρίου της ΕΔΗΚΑ το οποίο ανήκει στο ΕΒΕ Καστοριάς ( αυτό κρατήστε το έχει μεγάλη σημασία για αυτά που έρχονται).

Ο δήμος Καστοριάς έχει υπηρεσίες του π.χ ΚΕΠ ΤΟΙΧΙΟΥ που στεγάζεται σε ιδιώτη την στιγμή που δίπλα ερημώνει το π. Δημαρχείο. Θα γίνει κάποια αλλαγή κ.Αγγελή;

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά.

Με εισήγηση του ο δήμαρχος Καστοριάς τονίζει πως μετά από αίτηση του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς ( με καθυστέρηση 1 ετους και αφού έγινε διαγωνισμός ώστε να πάει η εφορία και πάλι σε ιδιώτη, λέμε εμείς) και με τις τοποθετήσεις-απόψεις των φορέων της γούνας, Ομοσπονδία Γούνας ( που πρόσφατα η κυβέρνηση τους έδωσε το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΟΥΝΑΣ για γραφεία) και του Συνδέσμου Γουνοποιών » ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ » ( που τους έχουν υποσχεθεί και λύση στο πρόβλημα του κτιρίου τους) αλλά και του ΣΕΓ, εισηγούμαι λέει ο κ. Αγγελής την αλλαγή χρήσης του κτιρίου.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς στην πολύ πρόχειρη και ξαφνική εισήγηση του δεν αναφέρει καθόλου τον ιδιοκτήτη του κτιρίου, το επιμελητήριο Καστοριάς που έχει εκφράσει απόψεις και επιχειρήματα διαφορετικά.

Σε αυτή την εισήγηση που δεν θυμίζει καθόλου αυτοδιοικητικές εισηγήσεις ο δήμαρχος »ξεχνά» τον ιδιοκτήτη.

ΟΛΑ είναι στον αέρα. Μεγάλη προσοχή στην ψηφοφορία της Παρασκευής……

Η κοινωνία θέλει νόμιμες και απλές διαδικασίες μετακίνησης όλων των υπηρεσιών σε δημόσιους χώρους

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Ιανουάριος, 2017, 9:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr