Φτάνουν πλέον τα παιχνίδια με ΕΔΗΚΑ,ενοίκια και σκοπιμότητες. Σημαντικές αποκαλύψεις που θα χαλάσουν τα παιχνίδια ορισμένων. Αποκαλυπτικές πληροφορίες που θα εκθέσουν πολλούς…..

Ειδικούς όρους δόμησης είχε η ανέγερση της ΕΔΗΚΑ την εποχή που έγιναν οι παραχωρήσεις γης και η ανέγερση του κτιρίου

Σημαντικό…..Να ζητήσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι,, μιας και εντελώς άσχετα και πρόχειρα ο δήμος έχει εισηγηθεί αλλαγή χρήσης, εισήγηση από τεχνική υπηρεσία του δήμου αλλά και από την πολεοδομία για τον αν είναι επιτρεπτή,νόμιμη η αλλαγή χρήσης του συγκεκριμένου οικοπέδου.

Αλλαγή χρήσης όπως φαίνεται δεν μπορεί να γίνει γιατί είναι ασύμβατη με τους όρους δόμησης της συγκεκριμένης περιοχής και είναι γνωστό πως το κτίριο δεν έχει άδεια.

Δεν μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης διότι για γραφεία και υπηρεσίες θα έπρεπε από τότε να υπήρχαν άλλοι όροι δόμησης που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγινε.

Η παραχώρηση γης και η ανέγερση του κτιρίου της ΕΔΗΚΑ έγιναν για συγκεκριμένο σκοπό και με συγκεκριμένη δόμηση και μέτρα.

Για γραφεία χτίζονται κτίρια με λιγότερα μέτρα δόμησης που δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό που έχει γίνει στην περιοχή.

Δικαιολογίες για το συγκεκριμένο κτίριο δεν υπάρχουν πλέον.

Άδειοι χώροι μέσα στην Καστοριά και σε πολλά άλλα δημοτικά διαμερίσματα υπήρχαν και υπάρχουν.

Άμεσα, μπορούν σχεδόν όλες οι υπηρεσίες να μετακομίσουν σε δημόσιους χώρους αρκεί να το θέλουν δήμοι,αντιπεριφέρεια,περιφέρεια και πολιτεία.

Να σταματήσουν τα τοπικά παιχνίδια, σεβασμός στο δημόσιο χρήμα

Να απαντήσουν σε όλα τα παραπάνω δημοτικοί σύμβουλοι κόμματα αλλά κυρίως και οι υπάλληλοι που θα υπογράψουν τέτοιες ενέργειες

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Φεβρουάριος, 2017, 10:01 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr