Απίστευτο – Άλλο ψήφισμα δημοσιεύει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ άλλο ψήφισμα στην ιστοσελίδα του για το πολύ σοβαρό θέμα των νέων διοδίων.

Ακόμη και σε αυτό πρόβλημα.

Το απόγευμα χθες ο δήμος στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ δημοσιεύει ( ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) μία ακόμη »ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» της απόφασης με το ψήφισμα για τα νέα διόδια.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου ( ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ) όμως λείπει ένα μεγάλο μέρος- κείμενο από την απόφαση που έλαβε ο δήμος στην τελευταία του δημοτική συνεδρίαση, την πρόταση του Βασίλη Βελλίδη που ψηφίστηκε ομόφωνα :

» Να ενημερωθούν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, οι Δήμαρχοι του Νομού Καστοριάς και ο Δήμαρχος Βοΐου Κοζάνης για την πρόθεση του Δήμου Καστοριάς να πραγματοποιηθεί ευρεία κοινή σύσκεψη, παρουσία φορέων και παραγωγικών τάξεων της περιοχής για την αντιμετώπιση του προβλήματος . »

Η ΝΕΑ ( σωστή ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ :

Ταυτόχρονα πρέπει να επισημάνουμε πως στο ξεκίνημα της βδομάδας ο δήμος έστειλε Δ.Τ με το ψήφισμα του δήμου όπου και πάλι λείπει η παράγραφος ΒΕΛΛΙΔΗ που είναι και απόφαση του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επιπλέον πως είναι δυνατόν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ με χθεσινή ημερομηνία 1/2/2017 να δημοσιεύεται η απόφαση και το ψήφισμα του δήμου Καστοριάς για τα διόδια και στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της περασμένης ΤΡΙΤΗΣ ( 31/1/2017) να καταθέτει ο δήμαρχος Καστοριάς κάποιο ψήφισμα που πήρε ΑΔΑ την επόμενη μέρα.

Μήπως κ.Αγγελή στο περιφερειακό συμβούλιο προσκομίσατε το ψήφισμα που έχετε και στην δημοτική ιστοσελίδα σας και όχι αυτό που βγήκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ χθες το απόγευμα που είναι και το σωστό;

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Φεβρουάριος, 2017, 5:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr