Βουλή – ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ » πρέπει στην Καστοριά να λειτουργήσουμε το κλειστό κτίριο της Αρχιτεκτονικής για τους νέους αγρότες όμως » Κουβέντα για λειτουργία Αρχιτεκτονικής. ΤΕΛΟΣ.VIDEO

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Υπουργός Παιδείας πριν λίγο στην ολομέλεια της Βουλής έκανε ειδική αναφορά στην λειτουργία του κτιρίου »φάντασμα» των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν λειτούργησε ποτέ.

Δήλωσε απευθυνόμενος προς την ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ που ήταν παρούσα πως » πρέπει στην Καστοριά να λειτουργήσουμε το κλειστό κτίριο έστω και σαν χώρο ακαδημαϊκό η και ερευνητικό για τους νέους αγρότες »

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν αυτοί που θα έπρεπε να υπενθυμίσουν στον Υπουργό και να απαιτήσουν αφού το είχαν υποσχεθεί, την λειτουργία Αρχιτεκτονικής δεν ήταν εκεί αλλά και δεν τον ενημέρωσαν κιόλας όπως όλα δείχνουν.

Με την σημερινή εξέλιξη μάλλον κλείνει δυστυχώς το μεγάλο θέμα της Αρχιτεκτονικής στην Καστοριά

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Φεβρουάριος, 2017, 9:44 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr