Διχασμένη η ομάδα ΑΓΓΕΛΗ λίγο πριν τις κρίσιμες ψηφοφορίες για πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου και όχι μόνο – Ξαφνική πρόσκληση σε όλους για βασιλόπιτα μιας και το κλίμα είναι υπέροχο…..

Η Ματούλα Αντωνίου ξαφνικά τηλεφώνησε σήμερα σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους για να τους καλέσει στην κοπή βασιλόπιτας της πλειοψηφίας την στιγμή που εδώ και μήνες δεν μιλά ο ένας τον άλλον.

Η κίνηση αυτή φυσικά έχει σχέση με την επιστολή Πετρόπουλου αλλά και τους φόβους για μεγάλες διαρροές στις ψηφοφορίες για το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς που έρχονται σε 3 βδομάδες.

Φαίνεται καθαρά πως ο σχεδιασμός είναι να πέσουν οι τόνοι ώστε να ηρεμήσουν όσοι αντιδρούν για να ψηφίσουν την πρόταση Αγγελή για πρόεδρο του Δ.Σ τον Γιάννη Τόμου.

Όλοι αντιλαμβάνονται πως για να αποφύγει μια έντονη σύγκλιση της ομάδας μετά την επιστολή Πετρόπουλου ο δήμαρχος μετά από εισηγήσεις σκέφτηκε πως με πρόσκληση για βασιλόπιτα το κλίμα θα είναι καλύτερο και δύσκολα θα θελήσει κανείς να χαλάσει την ωραία και πολύ αναπτυξιακή ατμόσφαιρα…..

Από 5 έως και 7 άτομα της ομάδας όμως δεν θα πάνε οπότε ο σχεδιασμός ναυάγησε……Η επείγουσα σύγκλιση της ομάδας ξανά στο τραπέζι

Από την άλλη μερικά τουλάχιστον 3 δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που έχουν αντιδράσει για τις θέσεις αντιδημάρχων έλαβαν υπόσχεση για αντιδημαρχία τους τελευταίους 15 μήνες και φαίνεται να έχουν επαναπαυθεί σε αυτή την σκέψη και υπόσχεση.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Φεβρουάριος, 2017, 12:16 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr