Μετά από αίτημα της Μ. Αντωνίου η κοινοπραξία TAP αντικατέστησε τα κουφώματα στο Γηροκομείο Καστοριάς

Δ.Τ – Άμεση ανταπόκριση του TAP για την αντικατάσταση των κουφωμάτων του Γηροκομείου. Δηλώσεις και ευχαριστήρια επιστολή της Μαρίας Αντωνίου

Εντελώς αθόρυβα, αλλά μεθοδικά και αποτελεσματικά ο TAP προχώρησε στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων του Γηροκομείου Καστοριάς. Η Μαρία Αντωνίου, η οποία συνέβαλλε στην αρχική ιδέα υλοποίησης του έργου από την συγκεκριμένη Εταιρεία, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Ίδρυμα, όπου μαζί με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του TAP για την Ελλάδα, κ. Κατερίνα Μουζουράκη και τον εκπρόσωπο του TAP στην Δυτική Μακεδονία κ. Μιχάλη Γκοσλιόπουλο, είχαν την ευκαιρία να δουν επιτόπου το αποτέλεσμα του σημαντικότατου αυτού έργου.

Στη συνέχεια όλοι μαζί πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Σεραφείμ, Πρόεδρο του Ιδρύματος, όπου παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης.

Η Μαρία Αντωνίου, το ενδιαφέρον της οποίας για το Ίδρυμα είναι διαρκές, κάνοντας αναφορά σε προηγούμενη μεγάλη παρέμβαση άλλης Εταιρείας που έλυσε το πρόβλημα της στέγης του Γηροκομείου, τόνισε στις δηλώσεις της την σπουδαιότητα του έργου αντικατάστασης των κουφωμάτων, με το οποίο ολοκληρώνεται έτσι μία μεγάλη προσπάθεια συντήρησης του Ιδρύματος. Για τον λόγο αυτό ευχαρίστησε και δημόσια τον ΤΑP, αφού μέρες πριν απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή για την άμεση ανταπόκριση της Εταιρείας, διαβεβαιώνοντας παράλληλα για την αμέριστη συμπαράσταση και προσφορά βοήθειας σε οτιδήποτε χρειαστεί για τη μονάδα αυτή φροντίδας ηλικιωμένων.

Επισυνάπτεται η ευχαριστήρια Επιστολή:

Δια της παρούσας επιστολής θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω θερμά για την άμεση και καθοριστική ανταπόκρισή σας στο από κοινού με το Ίδρυμα, αίτημα περί αντικατάστασης των αρχικών κουφωμάτων του Γηροκομείου «Αθηνάς & Λαζάρου Ρίζου» που εδρεύει στην Καστοριά.

Η αμεσότητα και η ανταπόκρισή σας σε ένα μείζον κοινωνικό αλλά και περιβαλλοντολογικό ζήτημα της περιοχής καταδεικνύει την ευαισθησία του στελεχιακού σας δυναμικού, γεγονός που γεμίζει την κοινωνία μας με περισσότερη δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Να είστε βέβαιοι ότι για την πράξη σας αυτή που θα έχει τεράστια απήχηση στην τοπική κοινωνία, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η Διαχειριστική Επιτροπή του Ιδρύματος, οι τρόφιμοι και οι συγγενείς αυτών και οι εργαζόμενοι, είμαστε ευγνώμονες για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μαρία Αντωνίου

Βουλευτής Καστοριάς

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣ:

  1. TAP Athens

Trans Adriatic Pipeline AG – Greece

Χατζηγιάννη Μέξη 5,

115 28 Αθήνα

  1. Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αρωγής

Πλατεία Μοριχόβου 1, ΤΚ 54625, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310-539817 εσωτ. 109, Fax. 2310-541933

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Φεβρουάριος, 2017, 6:29 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠροβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr