» Ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς βάζει την ταφόπλακα στον κλάδο της Γουνοποιίας »

Παρέμβαση – Άρθρο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΥΜΠΟΥ.

Πρωτόγνωρη και μεγάλη εμμονή βλέπω ,από την νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ να βολέψει μια ιδιωτική ΑΕ ,που την αποκαλεί εφορία , ενώ το ξέρουν πολύ καλά ,ότι είναι η Ανεξάρτητη αρχή (Νόμος 4389/2016) , που εξουσιάζει την Ελλάδα και δεν ελέγχεται από πουθενά . Ενεργεί για λογαριασμό 10 υπουργείων και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν θεσμό μας . Μαζεύει όλα τα χρήματα των Ελλήνων και δεν γνωρίζει κανείς, σε ποιες τσέπες του εξωτερικού τα πηγαίνει . Μας δολοφονεί καθημερινά και κάποιοι θέλουν να την στεγάσουν , σε κτίριο που έγινε αποκλειστικά για τους γουνοποιούς και δη για την ΕΔΗΚΑ . Το κτίριο κατασκευάστηκε , με ίδια συμμετοχή 20% [οικόπεδο του δήμου και 40 εκατομμύρια του ΕΒΕ Καστοριάς . Έσοδα του ΕΒΕΚ από εξαγωγές γουνοποιών και 80 % από μεσογειακά προγράμματα Ποια χρήματα έβαλε το δημόσιο; ; Είναι πολύ περίεργο, το ενδιαφέρον ορισμένων , με το πρόσχημα, δήθεν , να εξοικονομήσουμε χρήματα , από τα ενοίκια μιας ξένης εταιρείας , για τον ΕΛΛΗΝΑ φορολογούμενο και να την βολέψουν σε κτίριο των γουνοποιών , ενώ όφειλε η ανεξάρτητη αρχή (τέως εφορία ) , που δεν υπάγεται πουθενά , να φροντίσει τουλάχιστον να φτιάξει δικό της κτίριο ,τόσα χρόνια . Ας εγκαταλείψουν το όψιμο ενδιαφέρον τους ,για τους δανειστές , διότι το συγκεκριμένο οικοδόμημα δεν είναι νόμιμο να αλλάξει χρήση , θα παραμείνει σε αυτό το καθεστώς ,έστω και αν μείνει ένας γουνοποιός στην Καστοριά . Αντί να ασχοληθούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ,(όσο υπάρχουν ) με την ανάπτυξη της γουνοποιίας ,στην περιοχή μας αυτοί ασχολούνται με το θάψιμο του κλάδου , και επωμίζονται και τις ευθύνες, όσων διοίκησαν μέχρι σήμερα , με την κοντόφθαλμη πολιτική τους. Ας μην βάλουν οι Συριζαίοι ,την ταφόπλακα της γούνας και εισπράξουν το ανάλογο, ανάθεμα των γουνοποιιών .

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Φεβρουάριος, 2017, 8:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr