Διεθνής Εκθεση Γούνας Καστοριάς 4 – 7 Μαΐου – To ΑΠΕ-ΜΠΕ για την έκθεση γούνας του » ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ»

Με τη συμμετοχή 112 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα ανοίξει τις πύλες της η 42η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς που οργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς από τις 4 -7 Μαΐου 2017.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι «η φετινή έκθεση να αποτελέσει τη θετική συνέχεια των αισιόδοξων μηνυμάτων που προηγήθηκαν για τη βιομηχανία της γούνας, στα εκθεσιακά γεγονότα τόσο του Χονγκ – Κονγκ, όσο και του Μιλάνου, τα οποία λειτούργησαν ενθαρρυντικά για την ανάκαμψη της ψυχολογίας του κλάδου» σημείωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου γουνοποιών Γιάννης Κορεντσίδης, μιλώντας στους δημοσιογράφους της περιοχής.

Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για να συμμετάσχουν στην έκθεση είναι μεγάλο και όπως εξήγησε ο κ. Κορεντσίδης «έχουν υπερκαλυφθεί όλοι οι διαθέσιμοι χώροι του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας».

Οι 82, από τις 112 εκθέτες, είναι ελληνικές γουνοποιητικές επιχειρήσεις και σύμφωνα με τους οργανωτές, είναι ότι καλύτερο σήμερα διαθέτει ο κλάδος στον παγκόσμιο ανταγωνισμό, ενώ 14 εκθέτες είναι επιχειρήσεις από τη Ρωσία, την Ευρώπη και την Κίνα. Για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στην έκθεση πολυπληθής αντιπροσωπεία επιχειρηματιών που ανήκουν στον σύνδεσμο Γουνοποιών Κίνας με τους οποίους έχει αναπτυχθεί συνεργασία. «Από την πλευρά μας, θα ανταποδώσουμε την επίσκεψη με την παρουσία μελών του Συνδέσμου μας στην αντίστοιχη έκθεση που οργανώνεται στο Πεκίνο» ανέφερε ο Γιάννης Κορεντσίδης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Μάρτιος, 2017, 8:42 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr