Στο ΕΒΕ Καστοριάς Εμπορικός Ακόλουθος και Υποπρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ Καραταγλίδη Χαράλαμπο και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καστοριάς με τον Εμπορικό Ακόλουθο κ Mehmet Serkan Burali, τον Υποπρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ Muhammed Tan και το Διευθυντή των Τουρκικών Αερογραμμών στη Θεσσαλονίκη κ Utku Yazan.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας μεταξύ των δύο χωρών με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων σε εμπορικές εκθέσεις και επιχειρηματικές αποστολές. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατεύθυνση της τουριστικής προβολής της πόλης μας μέσω στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την προσέλκυση κυρίως τουριστών στην Καστοριά.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Μάρτιος, 2017, 2:55 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr