Έρχονται νέες ρυθμίσεις οφειλών για χρέη σε εφορία και Ταμεία

Μαθαίνω από έγκυρες κυβερνητικές πηγές ότι μεταξύ των «αντιμέτρων» που θα ζητήσει η κυβέρνηση από τους δανειστές βρίσκονται και δύο ρυθμίσεις. Η μία αφορά στις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Ταμεία και η δεύτερη στην Εφορία.

Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι το υπ. Εργασίας θα ζητήσει από τους δανειστές να εγκρίνουν μία ρύθμιση που θα επιτρέπει σε ελευθέρους επαγγελματίες και επιχειρήσεις να εκδίδουν ασφαλιστική ενημερότητα ακόμη και αν έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη, αν και εφόσον είναι ενήμεροι στις τρέχουσες εισφορές. Τα ληξιπρόθεσμα θα μπορούν να τα αποπληρώνουν όπως και όποτε έχουν την δυνατότητα.

Οσον αφορά τη δεύτερη για τα χρέη στην εφορία, το επιτελείο της κυβέρνησης επιδιώκει μία νέα ρύθμιση που μπορεί να φτάνει και τις 100 δόσεις, με το επιχείρημα ότι η προηγούμενη απέδωσε σημαντικά ποσά στα δημόσια Ταμεία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πηγή μας, δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι πολύ νωρίς για πανηγυρισμούς, γιατί πολύ απλά είναι δύο αιτήματα που ακόμη δεν έχουν εξεταστεί από τους δανειστές.

ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Μάρτιος, 2017, 9:08 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr