Κοζάνη: Δυναμικές κινητοποιήσεις για τα διόδια αν δεν έχουν αποτέλεσμα οι επαφές με την κυβέρνηση

Απόντες οι Καστοριανοί – Απόντες δήμαρχοι,αντιπεριφερειάρχης,σύμβουλοι περιφέρειας,δήμων

Την κάθοδο στην Αθήνα και στα αρμόδια υπουργεία με αντιπροσωπεία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη μαζί και με βουλευτές της περιφέρειας αναμένει ο δήμαρχος Βοίου Κοζάνης Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ώστε όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, να διατρανωθεί η ομόφωνη απαίτηση της κοινωνίας για την μη τοποθέτηση καταρχήν διοδίων στην θέση Αλιάκμονα του δήμου Βοίου αλλά και την απαίτηση για αποφυγή κατασκευής διοδίων γενικά στη Δυτική Μακεδονία.

Ο κ. Λαμπρόπουλος σημείωσε επίσης πως διακινούνται σενάρια μέσω δημοσιευμάτων για εγκατάσταση διοδίων στην περιοχή της Σιάτιστας που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται, σενάριο που επίσης θα βρει αντίθετη την δημοτική αρχή, ενώ αν επαληθευθούν οι φήμες θα πρέπει να εκπονηθούν και νέες μελέτες για τον χώρο.

Ο Δήμος Βοίου πάντως τόνισε ο κ. Λαμπρόπουλος είναι σε ετοιμότητα να αντιδράσει δυναμικά αν δεν ευοδώσουν οι επαφές καθώς στις 23 Μαρτίου δημοπρατούνται τα διόδια για την περιοχή του Αλιάκμονα.

Πληροφορίες και από  :

ΕΡΤ Κοζάνης

Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Μάρτιος, 2017, 11:36 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr