«Σε διαρκή συνεργασία Περιφερειακή Ενότητας (Π.Ε) Καστοριάς και Υπερνομαρχία Κορυτσάς στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG»

Με στόχο τον σχεδιασμό και την κατάθεση προτάσεων ενόψει του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG Ελλάδα-Αλβανία, προγραμματικής περιόδου 2007-2013, πραγματοποιήθηκε χθές Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, συνάντηση στην Κορυτσά, στην Αλβανία, αντιπροσωπειών της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και Υπερνομαρχίας Κορυτσάς.

Την Ελληνική πλευρά εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Διευθυντής Προγραμματισμού κ. Πασχάλης Οικονομίδης η ΑΝΚΑΣ, και το Επιμελητήριο Καστοριάς.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για να καθοριστούν, κυρίως από Αλβανικής πλευράς, οι εταίροι, οι οποίοι στη συνέχεια θα συντονισθούν για την επεξεργασία και κατάθεση κοινών προτάσεων, ώστε να μπορέσουν να επιλεχθούν και να ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Οι δράσεις θα αφορούν τους τομείς επιχειρηματικότητας, τουρισμού, περιβάλλοντος, πολιτισμού και υγείας, και θα έχουν ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Ιανουάριος, 2011, 10:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr