Ακόμα ένα βραβείο στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Δ.Τ- Το 3ο Βραβείο απέσπασε το κιθαριστικό σύνολο GuitAriston του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στους Αγώνες Τέχνης που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη στις 2-4 Μαρτίου 2017 στην Θεσσαλονίκη. Στους πανελλήνιους αυτούς μαθητικούς καλλιτεχνικούς αγώνες συμμετείχαν συνολικά 24 σχολεία από την Ελλάδα και ένα από την Κωνσταντινούπολη, το Ζωγράφειο Λύκειο, με το οποίο το Σχολείο μας έχει αδελφοποιηθεί από το 2013. Το “GuitΑriston” του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, υπό την επιμέλεια και την καθοδήγηση του καθηγητή Ιωάννη Ζορπίδη, διαγωνίσθηκε και διακρίθηκε στην κατηγορία «Μουσική», ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο το ξεχωριστό του ρεπερτόριο και αφήνοντας έτσι άριστες εντυπώσεις σε κοινό και κριτές. Δείτε το βίντεο στο https://www.livemedia.gr/video/272963

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τον υπεύθυνο καθηγητή του συνόλου για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλουν για να αναδείξουν όχι μόνο την τέχνη τους, αλλά και το ίδιο το Σχολείο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, που στάθηκε αρωγός και στήριξε την συμμετοχή αυτή, αναλαμβάνοντας τα έξοδα μεταφοράς του συνόλου στη Θεσσαλονίκη. Ιδιαιτέρως, δε, ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κύριο Κωνσταντίνο Κακάλη που συνόδευσε την αποστολή του Σχολείου μας στον διαγωνισμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά το τρέχον σχολικό έτος είναι το δεύτερο βραβείο που αποσπά το Σχολείο μας μετά το Μεγάλο Βραβείο με το οποίο τιμήθηκε τον προηγούμενο Νοέμβριο στον 3ο Μαθητικό Διαγωνισμό που συνδιοργανώθηκε από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και την Εκπαιδευτική Τηλεόραση υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ.

Πάντα επιτυχίες!

Η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας,

Δρ. Ντούρου Μαρία

Ο Υποδιευθυντής,

Θεοδωρόπουλος Θωμάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Μάρτιος, 2017, 8:13 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr