8 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Η Γυναίκα που μπορεί να είναι το μισό του ουρανού, είναι όμως και ο φορέας της ζωής. Η Ημέρα αυτή πρέπει να είναι ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες που έγιναν μέχρι σήμερα. Και ταυτόχρονα πρέπει να είναι ημέρα θλίψης και προβληματισμού για όσα εξακολουθούν να υφίστανται οι γυναίκες σήμερα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Με την ευκαιρία αυτή η Μαρία Αντωνίου, ορισμένη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, θα πραγματοποιήσει σε λίγο ομιλία στην Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη, με θέμα: «Αιτήματα και προτεραιότητες για την ισότητα   των φύλων σε έναν κόσμο που αλλάζει:  Υγεία, Εργασία και Έμφυλη βία».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Μάρτιος, 2017, 10:31 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr