“Άμεση, σημαντική και αποτελεσματική παρέμβαση της Μαρίας Αντωνίου στον ΕΛΓΑ, για τους αγρότες της περιοχής μας”

Έκτακτη επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΕΛΓΑ στην Αθήνα, πραγματοποίησε σήμερα η Μαρία Αντωνίου, προκειμένου να διευθετήσει τρέχοντα και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας.

Αφορμή για την επίσκεψη αυτή αποτέλεσε η πρόσφατη συνάντηση που είχε η Μαρία Αντωνίου, με τον Αγροτικό Σύλλογο Φυτικής Παραγωγής, στο Πολιτικό της Γραφείο στην Καστοριά, όπου της τέθηκαν τα προβλήματα που τους απασχολούν αναφορικά με τον ΕΛΓΑ.

Μαζί με μέλη του Αγροτικού Συλλόγου, που κατέβηκαν στην Αθήνα γι’ αυτόν τον σκοπό, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ και τον Αντιπρόεδρο του οργανισμού κ. Αθανάσιο Ζαννιά, στους οποίους έθεσε το ζήτημα των μεγάλων καθυστερήσεων στις αποζημιώσεις, για τις καταστροφές των καλλιεργειών από προηγούμενους παγετούς και το θέμα της αδικίας που παρατηρείται σε πολλές περιπτώσεις πορισμάτων για ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, δόθηκε η υπόσχεση, από τα στελέχη του ΕΛΓΑ, ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις, ενώ θα γίνει προσπάθεια επανεξέτασης των πορισμάτων που παρατηρούνται λανθασμένες εκτιμήσεις και αδικίες. Και οι δύο αυτές θέσεις των στελεχών ικανοποίησαν τους εκπροσώπους του Συλλόγου Αγροτών οι οποίοι ευχαρίστησαν την Μαρία Αντωνίου για την σημαντικότατη, άμεση και αποτελεσματική της παρέμβαση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Μάρτιος, 2017, 8:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr