Επιστρέφουν χρήματα από κλήσεις του Δήμου Αθηναίων!

Ο Δήμος Αθηναίων έχει στις αποθήκες του χιλιάδες απλήρωτες κλήσεις που έχουν κοπεί τις τελευταίες δεκαετίες. Τα χρέη φτάνουν ως και τα 300 εκατομμύρια και πλέον έχουν αρχίσει οι κατασχέσεις λογαριασμών. Κάπου εδώ όμως ξεκινάει και το μεγάλο μπέρδεμα καθώς είναι πολλοί οι πολίτες που ανάγκασαν τον Δήμο να τους επιστρέψει πίσω τα χρήματα που τους πήρε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” το… χάος που επικρατεί στους χώρους όπου φυλάσσονται τα αρχεία με τις κλήσεις σε συνδυασμό με τα λάθη των δημοτικών αστυνομικών που “έκοψαν” τις κλήσεις οδηγούν σε επιστροφές χιλιάδων ευρώ.
Η μηχανοργάνωση είναι μια άγνωστη λέξη και έτσι πολλές κλήσεις δεν είναι δυνατό να εντοπιστούν και άρα να επιβεβαιωθεί από την μεριά του δήμου ότι υπήρξε παράβαση, ενώ τα λάθη που υπάρχουν σε όσες εντοπίζονται τις ακυρώνουν στην πράξη.
Χαρακτηριστικά είναι παραδείγματα όπως εκείνο ενός πολίτη που έλαβε συνολικά 155 κλήσεις για τα τρία αυτοκίνητά του, αλλά ο Δήμος δεν μπόρεσε να βρει περισσότερες από 15 και έτσι τα χρήματα που αναγκάστηκε να πληρώσει ήταν τελικά πολύ λιγότερα από εκείνα που εμφανίζοντας, ενώ οι αρχές του Δήμου αναγκάστηκαν να επιστρέψουν και ποσά που είχαν ήδη κατασχεθεί καθώς υπήρχε θέμα… χρώματος.
Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις όπου το χρώμα του αυτοκινήτου που αναγράφει ο δημοτικός αστυνομικός στην κλήση δεν ταιριάζει με εκείνο που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και έτσι αναγκαστικά η κλήση ακυρώνεται.


Όπως αποδεικνύεται οι πολίτες που λόγω κλήσης του Δήμου βλέπουν να κατάσχονται ποσά από τους λογαριασμούς του είναι καλό να ζητούν άμεσα τα παραστατικά που να βεβαιώνουν την παράβαση.

newsit.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Μάρτιος, 2017, 11:42 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr