«Δυναμική Συμμετοχή των εκθετών της Fur Excellence στην διεθνή έκθεση μόδας Chic »

Δ.Τ – Με ειδικό χώρο/περίπτερο και επίδειξη γουναρικών συμμετείχε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών στη διεθνή έκθεση μόδας CHIC που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις μόδας παγκοσμίως. Στην έκθεση συμμετείχαν 2.167 εκθέτες από όλους τους κλάδους σε πέντε εκθεσιακές αίθουσες. Την έκθεση που ολοκληρώθηκε σήμερα την επισκέφθηκαν πάνω από 120.000 εμπορικοί επισκέπτες από όλους τους κλάδους της μόδας. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη διεθνή έκθεση μόδας CHIC μέσα από την οποία οι εκθέτες της Fur Excellence in Athens έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την κολεξιόν τους και την επιχείρηση τους σε πάρα πολλούς εμπορικούς επισκέπτες.

Τα αποτελέσματα της έκθεσης αλλά και η μεγάλης σημασίας συμφωνία με τη CHIC της Σανγκάης θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών προς τις επιχειρήσεις/εκθέτες της Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2017. Η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair είναι η αρχή μιας χρονιάς συνεχών εκδηλώσεων, παρουσιάσεων και προβολής των επιχειρήσεων.

Εκ μέρους της Διοίκησης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Μάρτιος, 2017, 10:18 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr