Αποκάλυψη – Ο δήμος Καστοριάς »τινάζει» στον αέρα το πρόγραμμα χρηματοδότησης του TAP. Ξαφνικά αναιρεί την περσινή συμφωνία. Ξεκρέμαστοι οι Δήμοι Α.Ορεστικού – Νεστορίου-Αμυνταίου-Εορδαίας

Απίστευτο. Η πρόταση ΑΓΓΕΛΗ-ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ για τα έργα που ίσως χρηματοδοτήσει η κοινοπραξία που ΘΑ κατασκευάσει τον αγωγό TAP, έφτασε τα 4 εκατομμύρια μόνο για τον δήμο Καστοριάς όταν συνολικά είναι 4 εκατομμύρια για πέντε δήμους συνολικά συν το 1 εκατομμύριο για το μεταπτυχιακό.


Πριν ένα χρόνο ο δήμαρχος Καστοριάς υπέγραφε μαζί με Κεπαπτσόγλου,Γκέτσιο και τους Δημάρχου Αμυνταίου Κων/νο Θεοδωρίδη και Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, συνολικά 7.616.900,00 για όλους τους δήμους.
Για τον Δήμο Καστοριάς το ποσό που υπέγραψε ο κ. Αγγελής ( χωρίς απόφαση Δ.Σ, διότι η απόφαση του Δήμου ψηφίστηκε μετά από 3 βδομάδες, και ήτα και διαφορετική) έφτανε μόλις στο 1.942.000 για την δημοτική αρχή Καστοριάς.
Σήμερα για να γίνουν αρεστοί και να δείξουν πως δήθεν έχουν δουλέψει το όλο θέμα έρχονται και απλά αλλάζουν τα πάντα. Προτείνουν από τo ίδιο συνολικά πακέτο των 7.616.900 η Καστοριά να πάρει τα 4 εκατομμύρια περίπου προφανώς μη λογαριάζοντας τις συμφωνίες τις υπογραφές αλλά και τις προτάσεις των άλλων δήμων.

Το θέμα έρχεται αύριο στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ –

Επίσης έργα και λεφτά από TAP ακούμε αλλά δεν βλέπουμε τίποτα……

Καταρχήν η νέα ήττα Αγγελή έχει να κάνει :
1ον – Με νέα απόφαση που θέλει να πάρει αύριο την στιγμή που πριν μήνες φώναζε πως δεν υπέγραψε μνημόνιο και 2ον πως η απόφαση του δήμου του Απριλίου είναι η σωστή και δεν χρειάζεται νέα ( έτσι μας έλεγε ο Αγγελής και ο Παπαδόπουλος)
Αύριο Τρίτη φέρνουν νέα εισήγηση για ψήφιση στο Δ.Σ Καστοριάς και το χειρότερο βάζουν όλες τις προτάσεις μέσα λες και η κοινοπραξία του TAP τους είπε πως μόνο για την Καστοριά θα δώσει 4 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε την υπογεγραμμένη περσινή απόφαση δημάρχων και περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας:

Δείτε την νέα πρόταση Αγγελή,Χατζησυμεωνίδη που δεν είναι όμως ομόφωνη :

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάρτιος, 2017, 10:38 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr