ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Σάλος στον δήμο Καστοριάς από τον καταλογισμό χιλιάδων ευρώ σε δημοτικούς συμβούλους της προηγούμενης Δ.Αρχής του Μ.Χατζησυμεωνίδη

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχει προκύψει σοβαρό πρόβλημα και τουλάχιστον 35 δημοτικοί σύμβουλοι από την δημοτική θητεία Μ. Χατζησυμεωνίδη πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον 25.000 ευρώ για αποζημιώσεις σε μισθούς που έχουν δοθεί μέσα απο τις δυο σχολικές επιτροπές του δήμου ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Οι σύμβουλοι είναι ανάστατοι, ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον και μέχρι στιγμής παλιά και νυν δημοτική αρχή δεν έχει ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει έλλειμμα μιας και δεν έχουν γίνει αποδεκτές πληρωμές σε μισθούς συμβούλων που υπηρέτησαν στις σχολικές επιτροπές της δημαρχίας Χατζησυμεωνίδη.

Ανοίγει ένα σοβαρό θέμα για το οποίο θα έχουμε εξελίξεις από αύριο κιόλας

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάρτιος, 2017, 6:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr