Πανικός ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ για τα νέα ΔΙΟΔΙΑ στην Δ.Μακεδονία -Διαψεύδει δηλώνοντας πως βρισκόμαστε σε διαδικασία επανεξέτασης την στιγμή που η Εγνατία οδός με απλή παράταση προχωρά την διαδικασία στις 25/4/2017 με χρονοδιάγραμμα κατασκευής 6 μηνών…….

Βιάστηκε να διαψεύσει η κ.Τελιγιορίδου τον alphafm.gr. Μην νομίζεται όμως…..εμείς δεν λέμε πως θα ξεκινήσει το αστυνομικό μέγαρο τέλος του 2016, εμείς δεν είπαμε πως η Αρχιτεκτονική επιστρέφει άμεσα, εμείς δεν είπαμε για ΕΝΦΙΑ, σκίσιμο μνημονίων, όργανα τύμπανα στην Ευρώπη και τόσα άλλα……

Λογικό το άγχος και ο ΠΑΝΙΚΟΣ σας.

Η κ.Τελιγιορίδου δηλώνει πως » Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία επανεξέτασης του θέματος και η Εγνατία οδός, το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπουργείο Υποδομών συζητάνε ώστε να αλλάξει η πρόταση »

Για δείτε λίγο παρακάτω τις συζητήσεις σας :

 

 

 

Η διαδικασία ηταν για σήμερα :

Νέα Παράταση για 25/4/2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

«Ολυμπία Τελιγιορίδου :«Διαψεύδω κατηγορηματικά την είδηση ότι ανοίγουν σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου οι προσφορές για την κατασκευή των νέων διοδίων «Σιάτιστα-Αλιάκμονα – Ιεροπηγή»

Με έκπληξη διαβάζω δημοσίευμα του Alpha FM που αναφέρει ότι σήμερα, Τρίτη 21 Μαρτίου, ανοίγουν οι φάκελοι προσφορών για την κατασκευή των νέων διοδίων Σιάτιστα -Αλιάκμονα – Ιεροπηγή.

Διαψεύδω κατηγορηματικά την είδηση η οποία αποτελεί προϊόν διασποράς κακόβουλων ειδήσεων και παραπληροφόρησης . Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία επανεξέτασης του θέματος και η Εγνατία οδός, το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπουργείο Υποδομών συζητάνε ώστε να αλλάξει η πρόταση.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάρτιος, 2017, 11:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr