Πανικός ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ για τα νέα ΔΙΟΔΙΑ στην Δ.Μακεδονία -Διαψεύδει δηλώνοντας πως βρισκόμαστε σε διαδικασία επανεξέτασης την στιγμή που η Εγνατία οδός με απλή παράταση προχωρά την διαδικασία στις 25/4/2017 με χρονοδιάγραμμα κατασκευής 6 μηνών…….

Βιάστηκε να διαψεύσει η κ.Τελιγιορίδου τον alphafm.gr. Μην νομίζεται όμως…..εμείς δεν λέμε πως θα ξεκινήσει το αστυνομικό μέγαρο τέλος του 2016, εμείς δεν είπαμε πως η Αρχιτεκτονική επιστρέφει άμεσα, εμείς δεν είπαμε για ΕΝΦΙΑ, σκίσιμο μνημονίων, όργανα τύμπανα στην Ευρώπη και τόσα άλλα……

Λογικό το άγχος και ο ΠΑΝΙΚΟΣ σας.

Η κ.Τελιγιορίδου δηλώνει πως » Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία επανεξέτασης του θέματος και η Εγνατία οδός, το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπουργείο Υποδομών συζητάνε ώστε να αλλάξει η πρόταση »

Για δείτε λίγο παρακάτω τις συζητήσεις σας :

 

 

 

Η διαδικασία ηταν για σήμερα :

Νέα Παράταση για 25/4/2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

«Ολυμπία Τελιγιορίδου :«Διαψεύδω κατηγορηματικά την είδηση ότι ανοίγουν σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου οι προσφορές για την κατασκευή των νέων διοδίων «Σιάτιστα-Αλιάκμονα – Ιεροπηγή»

Με έκπληξη διαβάζω δημοσίευμα του Alpha FM που αναφέρει ότι σήμερα, Τρίτη 21 Μαρτίου, ανοίγουν οι φάκελοι προσφορών για την κατασκευή των νέων διοδίων Σιάτιστα -Αλιάκμονα – Ιεροπηγή.

Διαψεύδω κατηγορηματικά την είδηση η οποία αποτελεί προϊόν διασποράς κακόβουλων ειδήσεων και παραπληροφόρησης . Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία επανεξέτασης του θέματος και η Εγνατία οδός, το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπουργείο Υποδομών συζητάνε ώστε να αλλάξει η πρόταση.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάρτιος, 2017, 11:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr