Σοβαρή εξέλιξη στην ομάδα Χατζησυμεωνίδη στον Δ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Έξι σύμβουλοι του π.Δημάρχου αντέδρασαν εντονότατα με την πρόχειρη εισήγηση ΑΓΓΕΛΗ-ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ για τα έργα του TAP – Απείχαν διαμαρτυρόμενοι από την συνεδρίαση

Με ανακοίνωση τους οι έξι σύμβουλοι του π. Δημάρχου φάνηκαν αποφασισμένοι να χαράξουν άλλη πορεία στο θέμα του TAP και όχι μόνο.

Έστειλαν επιστολή προς το προεδρείο του Δ.Σ την οποία ο νέος πρόεδρος Γιάννης Τόμου  διάβασε κανονικά, εκπλήσσοντας τους πάντες όπως και τον π. Δήμαρχο ο οποίος δεν είχε ιδέα για την επιστολή όπως μάλλον και οι σύμβουλοι του δεν είχαν ιδέα για το πως διαμόρφωσε ο ίδιος και ο κ. Αγγελής την αμφιλεγόμενη πρόταση έργων για τον TAP η οποία από το ξεκίνημα της είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάρτιος, 2017, 8:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr