Αγγελής και Χατζησυμεωνίδης πρότειναν για τα έργα που ίσως χρηματοδοτήσει η κοινοπραξία TAP ( τα ακούμε και δεν τα βλέπουμε) διπλάσιο ποσό από αυτό που θα δοθεί στον Δ.Καστοριάς

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Τον ΜΑΡΤΙΟ του 2016 ο κ.Αγγελής υπέγραψε ( χωρίς απόφαση Δ.Σ) μνημόνιο με δημάρχους και ΚΑΡΥΠΙΔΗ και αμέσως μετά ( στο επόμενο 12μηνο) έβγαλε 3 διαφορετικές αποφάσεις ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

»Τινάζουν» στον αέρα το συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο με μεγάλη ευθύνη της δημοτικής αρχής Ανέστη Αγγελή έχει καθυστερήσει πάρα πολύ και ενώ ο κ. Αγγελής έχει υπογράψει λίστα συγκεκριμένων έργων 1.900.000 ευρώ πέρσι τέτοια εποχή, από τότε και μετά έχει πάρει απόφαση Δ.Σ τον Απρίλιο του 2016 με άλλη λίστα έργων που αποφάσισε το Δ.Σ μετά από μερικούς μήνες έκτακτο Δ.Σ με δεκάδες νέα έργα και δημοσιευμένη αμφιλεγόμενη απόφαση και πάλι του Δ.Σ. Πριν 1,5 μήνα πόρισμα επιτροπής με έργα προϋπολογισμού 4.000.000 και χθες η απόφαση με λίστα διπλάσια από τον προϋπολογισμό που υπέγραψαν με ΚΑΡΥΠΙΔΗ και δημάρχους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάρτιος, 2017, 8:26 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr