Η αλήθεια για την πάγια προκαταβολή. Δείτε αποκλειστικά από τον alphafm.gr την χθεσινή συζήτηση και απόφαση στην οικονομική επιτροπή του ΔΗΜΟΥ

Οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων θα λαμβάνουν κάθε μήνα 38 ευρώ για »μικρο-έργα» το 2017.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Δραματική η μείωση της πάγιας προκαταβολής προς τις Τ.Κ του δήμου Καστοριάς.

Δείτε την συζήτηση στην χθεσινή οικονομική επιτροπή και ακούστε την αλήθεια για την εισήγηση που υπήρχε και υπάρχει για μείωση στο 50%. Δηλ σχεδόν σε όλες τις τοπικές κοινότητες τα 1000 ευρώ που δικαιούνται για το 2017 ( 76,9 ευρώ κάθε μήνα, τώρα θα τους δίνουν 38,4 ανά μήνα)……Απίστευτο και όμως αληθινό. Την στιγμή που ο κ. Αγγελής δίνει χιλιάδες ευρώ σε συλλόγους.

Χθες κάποιοι πρόεδροι έσπευσαν με χαλαρό τρόπο να θέσουν κατά την διάρκεια του Δ.Σ ερώτηση στον δήμαρχο Καστοριάς ο οποίος βλέποντας αρκετούς στις καρέκλες να τον κοιτούν και να αναμένουν ανασκευή, τους είπε, ξεφεύγοντας από την απόφαση που είχε πάρει νωρίτερα στην οικονομική επιτροπή, πως θα κοιτάξουμε το υπόλοιπο να σας το δώσουμε στο Β’ εξάμηνο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάρτιος, 2017, 10:35 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr