Σφοδρή επίθεση Ν.Βασιλειάδη σε Κώστα Αντωνιάδη για την σχολική επιτροπή και το ποσό των 25.000 ευρώ που καταλογίστηκε σε 35 και όχι σε 40 δημοτικούς συμβούλους

Η εισήγηση για την καταβολή μισθού στους προέδρους και αντιπροέδρους των σχολικών επιτροπών Α/θμιας και Β/μιας εκπ/σης καθώς και στους προέδρους και αντιπροέδρους των ΝΠΔΔ από τον τότε δήμαρχο Καστοριάς Μ.Χατζησυμεωνίδη ( 15.9.2011 με εισήγηση του) κρίθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο μη νόμιμη σε σχέση με την καταβολή μισθού 25.000 ευρώ για την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Β/θμιας εκπ/σης με αποτέλεσμα τώρα το Ελληνικό Δημόσιο να ζητά επιστροφή των χρημάτων από τους Δημοτικούς Συμβούλους που ψήφισαν το 2011 την συγκεκριμένη εισήγηση του τότε δημάρχου.

Ο Νίκος Βασιλειάδης έριξε όλη την ευθύνη στον σημερινό πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Β/θμιας εκπ/σης Κώστα Αντωνιάδη για τον χειρισμό του θέματος που έχει φτάσει σε αυτό το σημερινό σημείο του καταλογισμού πλέον σε 35 δημοτικούς συμβούλους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάρτιος, 2017, 9:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr