Με ρεκόρ συμμετοχών και πολλές δράσεις Fur Excellence in Athens 2017, International Fur Fair

Δ.Τ – Η διοργάνωση της FEA 2017 έχει μπει στην τελική ευθεία., Μετά τις Διεθνείς Εκθέσεις του Χονγκ-Κονγκ και του Μιλάνο το ενδιαφέρον του κλάδου και των επιχειρήσεων στρέφεται στην Αθήνα. Τα αποτελέσματα της Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2017 θα δείξουν την πορεία του κλάδου τους επόμενους μήνες και ιδιαίτερα τις τάσεις στην αγορά της Ρωσίας. Στόχοw της Διοίκησης του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, αποτελεί η ικανοποίηση των επισκεπτών και των εκθετών σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα σε επίπεδο οργάνωσης, επισκεψιμότητας και καινοτομίας. Έτσι έχουν προγραμματιστεί αρκετές παράλληλες  δράσεις, όπως, τo εργαστήριο γουναρικών (workshop) το οποίο  θα απασχολήσει περίπου διπλάσιο αριθμό σπουδαστών, όπως και ο διαγωνισμός νέων σχεδιαστών με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή φέτος (53 σχεδιαστές με 127 σχέδια). Το πλαίσιο δράσεων που προγραμματίσθηκε και υλοποιήθηκε εδώ και δέκα μήνες τηρήθηκε με ακρίβεια και με στόχευση σε υφιστάμενες και νέες αγορές του εξωτερικού.

Τα μηνύματα  είναι πολύ αισιόδοξα σε σχέση με την επισκέπτες που αναμένουμε να επισκεφθούν τη Fur Excellence in Athens 2017 όπως αποδεικνύεται από τον αριθμό των εκθετών. Για πρώτη φορά συμμετέχει τόσο μεγάλος αριθμός εκθετών με πάρα πολλές διεθνείς συμμετοχές. Στη διεθνή έκθεση της Αθήνας συμμετέχουν 65 εκθέτες με το 20% να είναι εκθέτες από το εξωτερικό. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών από την αρχή έχει επιλέξει την ανταποδοτική πολιτική προς τους εκθέτες επενδύοντας στους εμπορικούς επισκέπτες και τα ουσιαστικά αποτελέσματα. Η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2017 είναι μόνο η αρχή μιας χρονιάς συνεχών εκδηλώσεων και παρουσιάσεων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάρτιος, 2017, 6:44 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr