Έκτακτη συνεδρίαση την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( 24.3.2017) για την οικονομική επιτροπή του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και δεν υπάρχει πουθενά η δημόσια πρόσκληση για την συνεδρίαση….και όχι μόνο

Συνεδριάζει εκτάκτως η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καστοριάς αύριο Παρασκευή 24.3.2017 με θέμα άνοιγμα προσφορών για απευθείας ανάθεση 20.000 ευρώ για το »Αρχοντικό Παπαχρήστου» και δεν βλέπουμε όλη την εβδομάδα πουθενά αναφορά για την συγκέντρωση τέτοιων προσφορών από τους ενδιαφερόμενους.

Ερώτηση, από που θα ενημερωθούν για να φέρουν προσφορές οι ενδιαφερόμενοι ώστε την Παρασκευή να γίνει στις 13.30 η ανάθεση του έργου;

Ποιοι θα φέρουν προσφορές και από που ενημερώθηκαν;

Γιατί δεν έχει βγει ανακοίνωση ούτε στο site του δήμου για την κατάθεση προσφορών από εργολάβους αλλά και ούτε η ανακοίνωση για έκτακτη συνεδρίαση στις 13.30 στο γραφείο του δημάρχου Καστοριάς.

H λογική λέει, αφού θέλεις ξαφνικά να φτιάξεις το συγκεκριμένο αρχοντικό να βγάλεις έκτακτη ανακοίνωση και δελτίο τύπου ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες προσφορές για την ποιότητα και την πιο αποτελεσματική πορεία του έργου.

Ανακοινώσεις δεν είδαμε πουθενά. Οι μόνες αναφορές είναι τα ρεπορτάζ μας.

Για την δική σας ενημέρωση αυτή είναι η πρόσκληση για την αυριανή συνεδρίαση :

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 13η

Σας παρακαλούμε την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:30 μ.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (γραφείο Δημάρχου) για έκτακτη συνεδρίαση και λήψη απόφασης στο εξής θέμα:

 1. Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Εργασίες μερικής καθαίρεσης Αρχοντικού Παπαχρήστου», Α.Μ. 25/2017, προϋπολογισμού 20.000,00 €, με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση.

Η συνεδρίαση κρίνεται επείγουσα εξαιτίας του ότι υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης τμημάτων του κτιρίου.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Δήμαρχος Καστοριάς

Αγγελής Ανέστης

πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/152047

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάρτιος, 2017, 10:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Έκτακτη συνεδρίαση την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( 24.3.2017) για την οικονομική επιτροπή του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και δεν υπάρχει πουθενά η δημόσια πρόσκληση για την συνεδρίαση….και όχι μόνο”

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr