Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Δ.Τ – 25η Μαρτίου: διπλή γιορτή, για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Ενωμένος ο Ελληνισμός, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, γιορτάζει την Εθνεγερσία του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Η πίστη των Ελλήνων σε αρχές, αξίες και ιδανικά αποτέλεσαν τα θεμέλια της ηρωικής επανάστασης και οδήγησαν στην Εθνική Παλιγγενεσία. Υποκλινόμαστε στους ήρωες αγωνιστές του ΄21 που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία του Έθνους.

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, είναι μία τεράστια ευκαιρία για να επικαιροποιήσουμε τα μηνύματα εκείνης της εποχής. Χρέος μας είναι να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού αυτήν την ιστορική κληρονομιά που έχουμε ως Έθνος. Να διδαχθούμε και να παραδειγματιστούμε.

Ειδικότερα η νέα γενιά, η οποία πρέπει να βγει μπροστά και να οδηγήσει την πατρίδα μας με υπευθυνότητα, υπερηφάνεια και αξιοσύνη, στον δρόμο της αλήθειας, της ανάπτυξης και της αριστείας.

Με την βοήθεια της Παναγιάς θα τα καταφέρουμε. Χρόνια Πολλά!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Μάρτιος, 2017, 7:08 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr