Από 16 Φεβρουαρίου η Μ. Αντωνίου ζητά από την Υπουργό Εργασίας στην Καστοριά να ιδρυθεί η υπηρεσία Ε.Φ.Κ.Α ( το ένα από τα δυο τμήματα )

Θέμα: Προβλήματα από την ενδεχόμενη μετακίνηση των Υπαλλήλων Ε.Φ.Κ.Α. Καστοριάς στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα λόγω της ίδρυσης των Περιφερειακών Υπηρεσιών Ε.Φ.Κ.Α – Αντιπρόταση

Κυρία Υπουργέ,

Σας επισυνάπτω το από 2-2-2017 υπόμνημα των Υπαλλήλων Ε.Φ.Κ.Α. Καστοριάς προς εμένα με το οποίο εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για το ενδεχόμενο μετακίνησης τους στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, με όποια προβλήματα αυτή θα επιφέρει, λόγω του αυξημένου αριθμού υπαλλήλων που απαιτείται για τη στελέχωση του Περιφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου Ασφάλισης (ΠΕΚΑ) Δυτικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (ΠΥΣΥ) με έδρα την Κοζάνη καθώς και του Β’ Τμήματος Ελέγχων Ασφάλισης με έδρα την Πτολεμαΐδα αντίστοιχα. Αντ’ αυτού προτείνω, όπως αναφέρεται και στο ως άνω υπόμνημα, είτε ένα από τα δύο Τμήματα Ελέγχων του ΠΕΚΑ να λειτουργήσει με έδρα την Καστοριά, όπου υπάρχουν οι ιδιόκτητοι χώροι του κτιρίου του ΙΚΑ και των γραφείων του ΟΑΕΕ. Παρακαλώ όπως επιληφθείτε του ζητήματος και προβείτε στις δέουσες ενέργειες.

Με εκτίμηση,

Μαρία Β. Αντωνίου

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Έφη Αχτσιόγλου

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Μάρτιος, 2017, 11:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr