Ο Δ.Κωτούλας »αδειάζει» ΛΙΑΝΟ και οικονομική επιτροπή για την επίμαχη ανάθεση των 20.000 ευρώ – Αιχμές για την δήθεν διαφάνεια….

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Δήμο Καστοριάς. Η οικονομική επιτροπή του δήμου με πρόεδρο τον Ανέστη Αγγελή από το ξεκίνημα της έχει ξεσηκώσει καταγγελίες παράπονα και αιχμές.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ :

Όσον αφορά για το επίμαχο θέμα για το έκτακτο γεγονός περί του αρχοντικού Παπαχρήστου επειδή πολλοί με ρώτησαν . Η διαδικασία ανάθεσης σε έκτακτα γεγονότα όντως παρακάμπτεται και δεν ακολουθεί την πεπατημένη με πρόχειρο διαγωνισμό ειδικά όταν τα ποσά είναι μεγαλύτερα. Η εξεύρεση όμως οικονομικότερης προσφοράς είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. Ο πιο απλός τρόπος είναι η ανακοίνωση στο site του Δήμου για εκδήλωση ενδιαφέροντος προς εξεύρεση οικονομικότερης προσφοράς με χρονικό περιορισμό ακόμα και ωρών. Αυτό θα διασφάλιζε την διαφάνεια πέρα για πέρα, ενώ το όφελος για τον Δήμο θα ήταν μέγιστο. ( facebook)

O π.Αντιδήμαρχος που συμμετέχει στην οικονομική επιτροπή του Δήμου βλέποντας προφανώς την εξέλιξη με τις προσφορές την μια όταν είναι κλειστές 2 & 35 και την άλλη στις ανοιχτές 18 & 20% αλλά και από τις δηλώσεις Σ.ΛΙΑΝΟΥ πως για πρώτη φορά γίνονται τέτοιες διαδικασίες ( όντως η πρώτη φορά είναι με προφορικές διαπραγματεύσεις) προχώρησε σε ξεκαθάρισμα της κατάστασης »αδειάζοντας» στην ουσία τις αμφιλεγόμενες διαδικασίες που ακολούθησε η επιτροπή με πρόεδρο τον δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Μάρτιος, 2017, 9:42 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr