Αρχίζουν να διαχωρίζουν τις θέσεις τους από την απευθείας ανάθεση των 20.000 ευρώ στην οικονομική επιτροπή του δήμου Καστοριάς

Μετά την απίστευτη ιστορία του 2-3% και του 20% μετά από 3 μέρες και αμέσως μετά την σημερινή έκτακτη οικονομική επιτροπή που με την αμφιλεγόμενη διαδικασία και την προφορική διαπραγμάτευση ο πρόεδρος της επιτροπής και δήμαρχος Καστοριάς σχεδόν διαχώρισε για την δική του ενδεχομένως προστασία, την θέση του από την διαδικασία.

Στην ερώτηση »δώσατε απευθείας ανάθεση το έργο » έσπευσε να πει δεν έδωσα καμία ανάθεση, το έργο δόθηκε με την έγκριση της οικονομικής επιτροπής και την εισήγηση των τεχνικών υπηρεσιών.

κ. Αγγελή δεν είστε θεατής στην οικονομική επιτροπή, είστε και εσείς σύμφωνος με την ανάθεση και την διαδικασία. Είστε ο πρόεδρος της επιτροπής όπου αναλαμβάνεται και την ευθύνη για ότι αποφάσεις βγαίνουν από δω και πέρα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Μάρτιος, 2017, 10:08 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr