Δείτε γιατί δεν έχουν πληρωθεί μέχρι σήμερα οι υπάλληλοι του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Καστοριάς

Δια τηλεφώνου σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς για την ψήφιση πληρωμής των υπαλλήλων του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Καστοριάς.

Εντύπωση προκαλεί ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν έχουν πληρωθεί οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι τον οποίο λόγο αναγράφουν κανονικά στην πρόσκληση…..

»Η καταβολή των δεδουλευμένων μέχρι σήμερα

(οφειλής των μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2016) δεν έχει γίνει στους υπαλλήλους, επειδή δεν έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού που προβλέπει το Άρθρο 6 παρ.1 της ΚΥΑ περί κατάρτισης του προϋπολογισμού »

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Μάρτιος, 2017, 5:58 μμ. στις Κατηγορίες Χωρίς κατηγορία. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr