Ίδρυση τράπεζας αίματος από τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς   τον Φεβρουάριο του 2017 σας ενημερώνει οτι προχώρησε στην Ίδρυση Τράπεζας  Αίματος για τις ανάγκες των μελών του συλλόγου και τις οικογένειες αυτών, με αριθμό μητρώου 13825

Ο σκοπός για τον οποίο προχωρήσαμε σε αυτή την ενέργεια είναι γιατί σαν χρόνια ασθενείς με μία σοβαρή ασθένεια που προκαλεί αναπηρία και κάνοντας ισχυρές θεραπείες καθίσταται αδύνατο να είμαστε εθελοντές αιμοδότες. Λόγω της φύσης της ασθένειας υπάρχει αυξημένη πιθανότητα κάποια στιγμή όλοι οι ασθενείς να χρειαστούν αίμα.

Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους και για να δώσουμε μια σπίθα σιγουριάς και αισιοδοξίας σε όλους τους ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση και στήριξη όλων.Με αλληλέγγυα λοιπόν πρωτίστως διάθεση τόσο για το κοινωνικό σύνολο όσο και για τους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας και αισθανόμενοι ευγνωμοσύνη τόσο σε παλιούς όσο και σε νέους εθελοντές αιμοδότες ξεκινάμε την έναρξη αυτής της ανθρώπινης πράξης προσκαλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλλει στην   αυτή κίνηση προς τον συνάνθρωπο.

Το τμήμα συνεργασίας με την τράπεζα αίματος μας είναι το

το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και η προσφορά γίνεται για τον

¨Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς ¨

Υπεύθυνος διαχειριστής είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του συλλόγου  Πρόεδρος Αποστόλου Βερόνικα Στυλιανή

τηλ :  24670 21441, 6988162330.

                            Με εκτίμηση

                                 Το ΔΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Απρίλιος, 2017, 12:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr