Φυσικό αέριο στην Καστοριά. Επιτέλους το κατάφερε τουλάχιστον αυτό ο δήμαρχος Καστοριάς στη κάθοδο του στην Αθήνα

Ξεκινούν οι αιτήσεις.

Μετά από μήνες τελικά ευτυχώς και η Καστοριά θα έχει το πολυπόθητο Φυσικό Αέριο.

Η δημοτική αρχή Καστοριάς τελικά κατάφερε παρά τα σχόλια και την κριτική των πολιτών ότι δεν φέρνουν πουθενά αποτελέσματα, να υπογράψει με εταιρία διανομής Φ.Α από 1.12.2017 και για πολλές περιοχές του δήμου Καστοριάς, την παροχή στα νοικοκυριά.

Ο δήμαρχος Καστοριάς μαζί με Δ.Κωτούλα,Γ.Βασιλειάδη,Αντώνη Παπαδαμιανό,Αχιλλέα Ευαγγέλου,Ζαχαρία Παύλου,Βίβιαν Μπουζάλη,Γιώργο Πετκανά Κώστα Σημαιοφορίδη, Δημήτρη Πετρόπουλο,Αγάπιο Σημαιοφορίδη, Βασίλη Βελλίδη, Πέτρο Τόσκο, Εύη Σιστοβάρη,Δημήτρη Σαββόπουλο, Στέργιο Αδάμ, Μαρία Αντωνίου, Σωτήρη Αδαμόπουλο και τους συλλόγους : Δικηγορικό,Εργοληπτών,Λογιστών,Εμπειροτεχνών, ετοιμάζουν κοινή συνέντευξη τύπου για τις λεπτομέρειες των διαδικασιών που θα πρέπει να ακολουθήσουν ώστε τα νοικοκυριά που θέλουν να συνδεθούν με το Φ.Α να προσέλθουν στον χώρο του νέου ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ της Καστοριάς για την συμπλήρωση των αιτήσεων.

Οι εργασίες υποδομής στα νοικοκυριά θα γίνουν με κατεπείγουσες διαδικασίες ( απευθείας ανάθεση) και αύριο στις 12.00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου θα συνεδριάσει εκτάκτως για το άνοιγμα των προσφορών ( από 224 εργολάβους) που έχουν ενδιαφερθεί για την ανάθεση.

Τον συντονισμό και το άνοιγμα των προσφορών ανέλαβε με εντολή δημάρχου ο κ. Χρήστος Παρχαρίδης.

χορηγός επικοινωνίας svouranews.gr

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τους κατοίκους για τη συνεργασία και εύχεται σε όλους καλό μήνα (1.4.2017)

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Απρίλιος, 2017, 10:26 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr