Ο Δήμος Άργους Ορεστικού συμμετέχει στη δράση “Let’s Do It Greece”

Στην πανελλαδική περιβαλλοντική εκστρατεία «Lets Do It Greece» συμμετέχει ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε μια προσπάθεια διάδοσης της εθελοντικής προσφοράς και της σύμπραξης.

Έτσι, σε συνεργασία με τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων αυτών, αλλά και το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Τ.Α.Κ.) θα πραγματοποιηθούν δράσεις καθαρισμού και φύτευσης λουλουδιών σε διάφορα σημεία του Δήμου, την Κυριακή 2 Απριλίου.

Όσοι δημότες επιθυμούν καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια αφύπνισης της περιβαλλοντικής συνείδησης και καλλιέργειας του εθελοντισμού.

Ώρα συνάντησης: 11 π.μ.

Τόπος συνάντησης: Δημαρχείο Άργους Ορεστικού

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Απρίλιος, 2017, 7:03 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr