Ομοσπονδία Γούνας » Με επιτυχία έκλεισε τις πύλες της η FEA »

Με επιτυχία έκλεισε τις πύλες της η FEA, που πραγματοποιήθηκε από 31-3-2017 έως 2-4-2017, συνεχίζοντας το θετικό κλίμα που επικράτησε στις 2 προηγούμενες εκθέσεις του Μιλάνου και του Hong Kong.

Τα βλέμματα τώρα στρέφονται στην Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, που θα διεξαχθεί στις 4-7 Μαϊου 2017 και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί το ίδιο κλίμα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας από την μεριά της σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών διοργάνωσε συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων και επίτευξη προτάσεων για την ανάδειξη και προώθηση και προβολή της Ελληνικής γουνοποιίας.

Στις συναντήσεις αυτές παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, με τον οποίο έγινε εκτενή συζήτηση με αποτέλεσμα επικείμενο ραντεβού για την κατάθεση προτάσεων, Ευρωβουλευτές, Εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, οι Αντιπεριφερειάρχες της Δυτικής Μακεδονίας κ.κ. Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος και Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Καστοριάς κ. Λάζαρος Ζήσης.

Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία για άλλη μια φορά να ισχυροποιήσουμε την θέση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στο πολιτικό lobbying

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Απρίλιος, 2017, 3:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr