ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Μεγάλη η συμμετοχή στελεχών της Ν.Δ στην προχθεσινή διευρυμένη ΝΟΔΕ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/4/2017 η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Καστοριάς, παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανού Κονταδάκη, του κ. Χρήστου Βλαχοκώστα αναπληρωτή Γραμματέα αξιολόγησης και επιμόρφωσης στελεχών, ο οποίος παρουσίασε θέματα οργανωτικής λειτουργίας, του αναπληρωτή Γραμματέα Μακεδονίας – Θράκης κ. Άνθιμου Αμανατίδη και του αναπληρωτή Γραμματέα Ηπείρου κ. Βασίλη Σμπόνια. Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης έγινε ενημέρωση από τον κ. Γραμματέα και τα στελέχη του οργανωτικού για διάφορα οργανωτικά θέματα, που αφορούν τον νέο τρόπο λειτουργίας του κόμματος, καθώς επίσης εξελίχθηκε διάλογος μεταξύ των παρισταμένων και των υπευθύνων πάνω σε ζητήματα τρέχουσας επικαιρότητας και των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας. Επιβεβαιώθηκε η ανοδική τάση του κόμματος, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται και από την προσέλευση των στελεχών που κρίνεται ικανοποιητική. Η ΝΟΔΕ Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τόσο τα στελέχη του οργανωτικού, όσο και τα τοπικά στελέχη για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στον γόνιμο διάλογο.

Εκ του γραφείου τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Απρίλιος, 2017, 8:30 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr