Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα

Προσκεκλημένη του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα, Τζέφρυ Ρ. Πάιατ, μεταξύ Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου και Επιχειρηματιών, στον τόπο κατοικίας του κ. Πρέσβη στην Αθήνα, ήταν σήμερα η Μαρία Αντωνίου.

Εκεί είχε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις, στο κοινό πλαίσιο των σχέσεων και των παραδόσεων των δύο χωρών Ελλάδος και Αμερικής, σχέσεις που συμβάλλουν δημιουργικά στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

Τόνισε στον κ. Πρέσβη τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει προς αυτή τη κατεύθυνση η ελληνική κοινότητα, αλλά και με τρόπο καθοριστικό, ουσιαστικό και σημαντικό, η Καστοριανή Ομογένεια, που εκφράζεται αντιπροσωπευτικά και θεσμικά από τον Σύλλογο Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης.

Μία δημιουργική κοινότητα, που έχει διακριθεί για την πολυδιάστατη δράση της τόσο στα εθνικά δίκαια της πατρίδας μας όσο και για τη συνεισφορά της στον πολιτισμό, τη φιλανθρωπική δράση και τις αγαθοεργίες, καθώς επίσης και τις υποτροφίες που χορηγούνται από τον Σύλλογο για να σπουδάσουν στην Αμερική και στην Ελλάδα τα ελληνόπουλα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Απρίλιος, 2017, 11:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr