Συμφωνία μετά του Θωμά και δόση το Μάιο

Ουδέν νεώτερο δεν θα πρέπει να περιμένουμε από το… μέτωπο της διαπραγμάτευσης πριν τη σύνοδο του ΔΝΤ. Το ραντεβού όλων δίδεται στην Ουάσιγκτον.

Ουσιαστικά στη διάρκεια της συνόδου 21-23 Απριλίου θα πέσουν στο τραπέζι τόσο το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα όσο και τα μέτρα, αλλά και το θέμα της ελάφρυνσης τους χρέους.

Το δεύτερο, το χρέος, είναι και το μεγάλο αγκάθι μεταξύ των Ευρωπαίων και του ΔΝΤ.
Σε κάθε περίπτωση, λένε πηγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πριν τη Σύνοδο του ΔΝΤ δεν πρόκειται να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα και την τεχνική συμφωνία.
Αυτό σημαίνει ότι πλέον ο στόχος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και της αξιολόγησης μπαίνει πλέον για το Eurogroup της 22ας Μαϊου.
Ως τότε η ελληνική πλευρά θα πρέπει όχι απλά να έχει συμφωνήσει με τους δανειστές, αλλά να έχει νομοθετήσει κιόλας τα μέτρα που θα συμφωνηθούν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Απρίλιος, 2017, 9:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr