Καστοριά – Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε ο λόγος Ιερέα για την σημερινή κατάσταση αλλά και το γεγονός πως αντιμετώπισε σαν αυριανό βουλευτή τον Ζήση Τζηκαλάγια

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ο λόγος »φλογερού» ιερέα μεγάλης κοινότητας του Νομού μας στον πρόσφατο εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Από τη μια μεριά καυτηρίασε τις λανθασμένες έως προδοτικές πολιτικές αυτών που οδήγησαν τον Ελληνικό λαό στα σημερινά δεινά και από την άλλη απευθύνθηκε στον κ. Ζήση Τζηκαλάγια σαν να είναι Βουλευτής του Νομού από τον οποίο ο τόπος περιμένει πολλά, λέγοντας πως ο ίδιος θα πρέπει να κάνει αυτά που ωφελούν τον λαό και οχι άλλα συμφέροντα……

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Απρίλιος, 2017, 4:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Καστοριά – Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε ο λόγος Ιερέα για την σημερινή κατάσταση αλλά και το γεγονός πως αντιμετώπισε σαν αυριανό βουλευτή τον Ζήση Τζηκαλάγια”

 1. Ο κ.Ζήσης Τζηκαλάγιας και το ……περιστέρι του Καρατζαφέρη.

  Νομίζω ,ότι όλοι ίσως θυμούνται τον αρχηγό του ΛΑΟς κ. Καρατζαφέρη, ο οποίος προκάλεσε την πανελλήνια θυμηδία ,δηλώνοντας ότι ευρισκόμενος για την τελετή αγιασμού των υδάτων τα Θεοφάνια στο Πατριαρχείο ,ένα περιστέρι- » το πνεύμα εν είδη περιστεράς » – ήρθε και….. κάθισε πάνω στην κεφάλα του, χωρίς να τον ….κουτσουλίσει….
  Τέτοια εύνοια ο άνθρωπος από τις Θεοτικές δυνάμεις !

  Πριν λίγο καιρό σε αυτό εδώ το site ,διαβάζαμε ότι ο κ. Τζηκαλάγιας από όλα τα δημόσια πρόσωπα του νομού Καστοριάς , » είναι ο μόνος » ! ναι ! είναι ο μόνος ! ο οποίος ενδιαφέρεται για το φυσικό αέριο και το πέρασμά του από την περιοχή μας .
  Όλοι οι άλλοι περί άλλων τυρβάζουν . ….
  Σήμερα μαθαίνουμε ότι : » Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε ο λόγος ιερέα , που αντιμετώπισε σαν αυριανό βουλευτή τον Ζήση Τζηκαλάγια , από τον οποίο ο τόπος περιμένει πολλά . »
  Είδατε ! Ο ιερέας ,η θρησκεία , οι Θεοτικές δυνάμεις ,συμμάχησαν και πάλι – α-λα Καρατζαφέρη – υπέρ του συμπαθέστατου πολιτευτή μας…..περιμένουμε εναγωνίως και κάποιο περιστέρι – σαν άλλο άγιο πνεύμα – , να επικαθίσει επί της κεφαλής του και της μοναδικότητάς του ……Ελπίζουμε να είναι περιστέρι , γιατί και ο κόρακας στα » πετεινά » του Θεού ανήκει …..

  Περιμένουμε ακόμη ,μια μεγάλη παραγγελία σε ….καθρεφτάκια από τον κ. Τζηκαλάγια ,σε μεγάλο υαλουργείο του Λονδίνου- όπου συχνά πίνει τον καφέ του ο άνθρωπος – , τα οποία προτίθεται να μοιράσει σε ιθαγενείς …..

  Ποιος είπε ότι η σιωπή είναι κακό πράγμα ;
  Η σιωπή είναι συστατικό του σύμπαντος !
  Στην δε επιστήμη της μουσικής ,η σιωπή, οι » παύσεις » είναι εκ των ουκ άνευ.
  Δεν νοείται μουσική χωρίς ‘ παύσεις »
  Υπάρχουν μάλιστα συνθέτες ,π,χ Κιθ Τζάρετ – για να μείνει κανείς στους νεότερους – ,που έγραψαν μουσικά κομμάτια ( Κoln concerte ) , στα οποία η σιωπή , οι παύσεις ,έχουν ίσως μεγαλύτερη αισθητική αξία από τους ήχους !

  Γιατί κύρις Ζ.Τζηκαλάγια περιφρονείτε τόσο τη σιωπή ;
  Όταν δεν έχετε να πείτε κάτι , σιωπήστε . Έστε βέβαιος , ότι και με τη σιωπή προσφέρετε……
  Κάποιοι μάλιστα, ίσως θα πρόσφεραν περισσότερα σιωπώντας ,παρά σκεπτόμενοι φωναχτά…..

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr