Ζητούν από τον Αδαμόπουλο να φύγει το δασαρχείο για να έρθει η ΔΟΥ στο κτίριο της Π.Ε Καστοριάς

Και ξαφνικά……νέες συσκέψεις νέες εντάσεις για το φιάσκο με τα ενοίκια των δημοσίων υπηρεσιών. Αλήθεια, κ. Αδαμόπουλε κάποια στιγμή πείτε μας ποιοι είναι αυτοί που ζητούν αλλαγές, ποιοι απαιτούν. Παλαιότερα ξέραμε κάτι εκλεγμένους ( Πετσάλνικο, Σημαιοφορίδη, Καπαχτσή) που πίεζαν φώναζαν, αλλά είχαν εντολή του λαού. Σήμερα ποιοι φωνάζουν απειλούν διεκδικούν πιέζουν;

Μιχελάκης ( αποκεντρωμένη) Αδαμόπουλος, προϊστάμενος ΔΟΥ Καστοριάς, Ανέστης Αγγελής, κτηματική υπηρεσία στην συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγο για την ξαφνική μετακίνηση κάποιων υπηρεσιών από το κτίριο της Π.Ε Καστοριάς στο π. Δημαρχείο του Μαυροχωρίου.

Και πάλι για το θεαθήναι ξεκινούν ξαφνικά συζητήσεις για μετακίνηση υπηρεσιών με στόχο η ΔΟΥ να έρθει τώρα πια στην Π.Ε Καστοριάς. ( αφήσαμε την ΕΔΗΚΑ )

Μα πριν λίγες βδομάδες ο Ανέστης Αγγελής με πρόταση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς έκανε έκτακτο Δ.Σ για να μεταφερθεί η ΔΟΥ στην ΕΔΗΚΑ. Πριν λίγες βδομάδες έλεγαν πως το έχουν έτοιμο το κτίριο της ΕΔΗΚΑ, τώρα πάλι άλλαξαν τα σχέδια…….

Σωστά, τέλος το κτίριο της ΕΔΗΚΑ και απλά αρχίζουμε συζητήσεις τώρα για το κτίριο της π. Νομαρχίας, να περνούν οι μέρες και οι βδομάδες δηλ.

Όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις πριν μήνες είχαμε σε δημοπρασία την όλη διαδικασία.

Τώρα που κάποιοι ξεκίνησαν την συζήτηση και πάλι για να ψάξουμε να δούμε τι άλλο θα έχει υπογραφεί……..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Απρίλιος, 2017, 5:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr