Δ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Παρέμβαση ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΑΥΛΟΥ στις καταγγελίες ΚΩΤΟΥΛΑ – Σεισμικές οι δονήσεις στο εσωτερικό του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Σιωπή από ΑΓΓΕΛΗ αλλά οι πάντες »βράζουν»

Σάλος έχει προκληθεί από τις απίστευτες καταγγελίες του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΤΟΥΛΑ, πριν λίγο είχαμε παρέμβαση από facebook του π.Προέδρου της ΔΕΥΑΚ ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ο οποίος έχει δηλώσει πως έφυγε αηδιασμένος από τις μεθοδεύσεις αντιδημάρχου και όχι μόνο.

Ζ.ΠΑΥΛΟΥ » Δυστυχώς Δημήτρη κάποιοι θεωρούν ότι η ευγένεια είναι αδυναμία. Σου είχα πει από το ξεκίνημα να μην αποδέχεσαι πράγματα και εντολές όταν δεν είναι σύμφωνα με τις αρχές και το χαρακτήρα σου και με τις αρχές και το πρόγραμμα του συνδυασμού. ΕΠΙΣΗΣ σου είχα πει να μην εμπιστεύεσαι κανέναν στην πολιτική γιατί θα το μετανιώσεις. Βλέπεις ισχύει το Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθεντος. Συνέχισε την θητεία σου με βάση το καλό του Δήμου και των δημοτών και όχι με βάση το καλό του συνδυασμού και των κολλητών. Καλό Πάσχα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Απρίλιος, 2017, 1:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr