Οριστική απόφαση – Μετακίνηση της ΔΟΥ Καστοριάς. Αποκλειστικό ρεπορτάζ από την εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεγάλες οι ευθύνες και του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου που επιτρέπει σε άσχετους να μπουκάρουν παράτυπα σε γραφεία και να ελέγχουν χώρους

Επίσημη απόφαση, οριστικές διαδικασίες με υπογραφές υπουργείων και ανεξάρτητης αρχής και κάποιοι για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για ότι έρχεται, μπουκάρουν σε γραφεία της Π.Ε Καστοριάς για να βρουν δήθεν χώρο για την μεταφορά της ΔΟΥ – Καστοριάς από ΕΔΗΚΑ τώρα πλέον στο κτίριο της Π.Ε Καστοριάς. Η εφορία φεύγει από ιδιωτικό και πάλι σε ιδιωτικό κτίριο.

Προκαλώντας την αγανάκτηση πολλών, ορισμένοι μπέρδεψαν ρόλους και αρμοδιότητες

μη έχοντας κάποια άλλη ενασχόληση.Πριν λίγες μέρες μπούκαραν μέσα σε γραφείο της Π.Ε Καστοριάς  λέγοντας » να εδώ χωρούν τόσοι, δίπλα άλλοι τόσοι ».

Αισχρές και προκλητικές ενέργειες που δεν τις έκαναν ποτέ στην Καστοριά.

Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις και ευθύνες…….

Η εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΑΖ αποκαλύπτει σημαντικό έγγραφο. Η εφορία μετακομίζει με όλες τις διαδικασίες που έκαναν νόμιμα από τον Φεβρουάριο του 2016 μέχρι και σήμερα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Απρίλιος, 2017, 12:08 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr