Νέα παρέμβαση από Δ.Σ της αντιπολίτευσης. Δεν το υπογράφει ο Μ. Χατζησυμεωνίδης. Μεγαλώνει το χάσμα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Με ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο σύμβουλοι της μειοψηφίας του Δήμου Καστοριάς καυτηριάζουν πολλές παραλείψεις της πλειοψηφίας στα θέματα καθημερινότητας.

Το κείμενο υπογράφει για πρώτη φορά και ο Αλέξαδρος Τσαϊρίδης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας αρνήθηκε να συμμετέχει και να συμφωνήσει ο π.Δήμαρχος Καστοριάς.

Θέμα χρόνου εξελίξεις στο εσωτερικό της ομάδας τους.

Το κείμενο :

Δ.Τ – Με το πέρας των εορτών και των εορταστικών εκδηλώσεων που διεξήχθησαν σε όλο το εύρος του Δήμου Καστοριάς παρατηρήσαμε και έχουμε να επισημάνουμε κάποια πράγματα . Κατ αρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στους Προέδρους και στους Δημότες που σε πολλές Τοπικές Κοινότητες με προσωπική εργασία ελλείψει ανταπόκρισης του Δήμου προσπαθούν να κρατήσουν σε αρίστη κατάσταση τις περιοχές τους . Κατά δεύτερον παρατηρήσαμε σε πολλά επίπεδα την πλήρη εγκατάλειψη του Δήμου μας , παραδείγματος χάρη : Αναστολή λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου , Άκοπα χόρτα σχεδόν σε όλο τον Δήμο, προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων, καμένες λάμπες σε πολλές περιοχές , σιντριβάνια που δεν λειτουργούν και πολλά ακόμα τα οποία βλέπουν καθημερινά οι συνδημότες μας .Είναι άδικο αυτός ο Δήμος ο οποίος είναι πλούσιος σε πολλά , να βιώνει τέτοια εγκατάλειψη και να οπισθοδρομεί συνεχώς .

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

  1. Μουτίδης Δημήτριος του Βασιλείου

  2. Τόσκος Πέτρος του Αργυρίου

  3. Παρχαρίδης Χρήστος του Κωνσταντίνου

  4. Ιωσηφίδου – Παπαδοπούλου Άννα του Ιωάννη

  5. Βελλίδης Βασίλειος του Χαραλάμπου

  6. Θεοδοσόπουλος Ιάκωβος του Θεοδώρου

  7. Τσαϊρίδης Αλέξανδρος του Δημητρίου

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καστοριά 24 Απριλίου 2017

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Απρίλιος, 2017, 3:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr