Σε προγραμματισμό μεταφοράς μικρών υπηρεσιών στο κτίριο της Π.Ε Καστοριάς προχωρά ο Σ.Αδαμόπουλος

Ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς βλέποντας προφανώς πως κάποιοι απλά κάνουν παιχνίδια με τις μετακινήσεις υπηρεσιών του δημοσίου, προχωρά μαζί με τις δικές του υπηρεσίες στην αναδιοργάνωση του εσωτερικού της Π.Ε Καστοριάς με στόχο σε λίγους μήνες μικρές δημόσιες υπηρεσίες να φιλοξενηθούν σε δημόσιο κτίριο μιας και η εφορία πήρε τον δρόμο της….αφού  είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει κανένα δημόσιο κτίριο που να μπορεί να φιλοξενήσει μια τέτοια υπηρεσία.

Το θέμα όμως είναι γιατί κάποιοι αφήνουν δεκάδες μικρές υπηρεσίες διάσπαρτες ξοδεύοντας αρκετά χρήματα μηνιαίως και δεν προχωρά άμεσα η μετακίνηση τους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Απρίλιος, 2017, 6:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr