Σε προγραμματισμό μεταφοράς μικρών υπηρεσιών στο κτίριο της Π.Ε Καστοριάς προχωρά ο Σ.Αδαμόπουλος

Ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς βλέποντας προφανώς πως κάποιοι απλά κάνουν παιχνίδια με τις μετακινήσεις υπηρεσιών του δημοσίου, προχωρά μαζί με τις δικές του υπηρεσίες στην αναδιοργάνωση του εσωτερικού της Π.Ε Καστοριάς με στόχο σε λίγους μήνες μικρές δημόσιες υπηρεσίες να φιλοξενηθούν σε δημόσιο κτίριο μιας και η εφορία πήρε τον δρόμο της….αφού  είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει κανένα δημόσιο κτίριο που να μπορεί να φιλοξενήσει μια τέτοια υπηρεσία.

Το θέμα όμως είναι γιατί κάποιοι αφήνουν δεκάδες μικρές υπηρεσίες διάσπαρτες ξοδεύοντας αρκετά χρήματα μηνιαίως και δεν προχωρά άμεσα η μετακίνηση τους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Απρίλιος, 2017, 6:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr