Αδιαφορία της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά για ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ αλλά και τιμή πετρελαίου θέρμανσης

Η Ν.Δ στην Καστοριά σε αντίθεση με την πολιτική της Ν.Δ σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα έχει ξεχάσει το κορυφαίο θέμα του Φ.Α αλλά και της τιμής του πετρελαίου στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Εκτός από την ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και τις αναφορές του ΖΗΣΗ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ ΝΟΔΕ και άλλα στελέχη σκέφτονται παρεμβάσεις μάλλον λίγο πριν τις εκλογές όπως πάντα.

Οι πολίτες τότε γυρίζουν πλάτη.Η Καστοριά έχει σοβαρή ανάγκη προτάσεων και ατόμων που μπορούν να δώσουν προοπτική και εξέλιξη.

Η απουσία του γαλάζιου μηχανισμού έχει προκαλέσει την αγανάκτηση πολλών.Οι μόνες ανακοινώσεις του τοπικού κόμματος είναι για γιορτές χοροεσπερίδες και φαγητό

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Απρίλιος, 2017, 6:44 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr